Η Χριστιάνα (Χρυσούλα) Κωνσταντοπούλου, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας της Σορβόννης, είναι καθηγήτρια Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με κύρια ερευνητικά ενδιαφέροντα το επικοινωνιακό σύστημα (και τα επικοινωνιακά μέσα) στη σύγχρονη καθημερινή ζωή (με πολλές σχετικές δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και σε εκδόσεις στο Βέλγιο, τη Βουλγαρία, τη Βραζιλία, την Γαλλία, την Ελβετία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία και την Τυνησία).

Έχει διδάξει ως επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Rouen (Γαλλία), ως καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ενώ από τον Οκτώβριο του 2007 διδάσκει στο Πάντειο. Επιστημονική υπεύθυνη πολλών διεθνών ή και παγκόσμιων κοινωνιολογικών συνεδρίων στην Αυστρία, την Ελλάδα, την Ιαπωνία, την Ισπανία, τον Καναδά, το Μαρόκο, την Ν. Αφρική, την Σενεγάλη, την Σουηδία, την Τουρκία, την Τυνησία κλπ.

Μέλος του ΔΣ της Διεθνούς Εταιρίας Γαλλόφωνων Κοινωνιολόγων (AISLF), Πρόεδρος της ερευνητικής επιτροπής «Κοινωνιολογία της Επικοινωνίας» της Διεθνούς Εταιρίας Κοινωνιολογίας (ISA), Chevalier de l’Ordre des Palmes Academiques (Γαλλικό Υπουργείο Εθνικής Παιδείας), editor διεθνών επιστημονικών περιοδικών. Έχει ιδρύσει και διευθύνει το Εργαστήριο Μελέτης Σύγχρονων Μορφών Επικοινωνίας στην Ευρώπη (ΕΜΣΜΕ, EURCECOM).

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.