Ο Τζων Παλ είναι Καθηγητής στη έδρα Peter Paul – Elizabeth Hagan, στο γνωστικό αντικείμενο της Ιστορίας του Χριστιανισμού, στο Ενιαίο Λουθη­ρανικό Πανεπιστήμιο της Φιλαδέλφειας/Γκέττυσμπεργκ.

Ο Παλ είναι ιστορικός του Χριστιανισμού (με ειδίκευση στην ιστορία του Χριστιανισμού στην Αμερική), θεολόγος και ιεροκήρυκας, βραβευμέ­νος δάσκαλος, μουσικός και ακτιβιστής. Πτυχιού­χος του Πανεπιστημίου του Βαλπαραΐζο, τελείωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Λουθηρανικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Τριάδας και έλαβε τον διδακτορικό του τίτλο σπουδών από τη Θεολο­γική Σχολή του Πανεπιστημίου του Σικάγου. Ο Δρ. Παλ έχει διδάξει στην Οξφόρδη, το Κέμπριτζ, το Στάνφορντ, το Γέιλ, το Πρίνστον και σε πολλά άλλα σημαντικά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Επιπροσθέτως, έχει διατελέσει πάστορας, κήρυκας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου πολλών κοι­νωφελών οργανισμών. Αυτή την περίοδο γράφει βιβλίο με τίτλο: Προς μια Θρησκευτική Ειρήνη;

Ο Δρ. Παλ έχει δημοσιεύσει δεκάδες άρθρα, δοκίμια, μονογραφίες, άρθρα γνώμης και βιβλι­οκριτικές, έχει εκφράσει την άποψή του σε δεκά­δες συνεντεύξεις στο BBC και το ABC και είναι ο συγγραφέας έξι βιβλίων, με τελευταία τα Εμπορικά Κέντρα και άλλοι Ιεροί Τόποι: Δοξάζοντας τον Θεό παντού και Αυτοκρατορία της Θυσίας: Οι θρησκευ­τικές πηγές της αμερικανικής βίας.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.