Ο Γιώργος Κούζας (Αθήνα, 1981) σπούδασε φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα. Στην ίδια Σχολή πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη λαογραφία, με υποτροφία του ΙΚΥ και στη συνέχεια εκπόνησε διδακτορική διατριβή στο ίδιο πεδίο, με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση. Την περίοδο 2015-2017 πραγματοποίησε μεταδιδακτορική έρευνα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει διδάξει λαογραφία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Διδάσκει λαογραφία στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Φιλολογίας και Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών). Επίσης, διδάσκει στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Λαογραφία και Εκπαίδευση» του ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Βυζαντινός Κόσμος: Η σχέση του με την Αρχαιότητα και τον Νεότερο Ελληνισμό» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Είναι μέλος του Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΣΕΠ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Έχει συμμετάσχει ως ερευνητής σε ερευνητικά προγράμματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Έχει λάβει μέρος με εισηγήσεις σε διεθνή συνέδρια στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Τουρκία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία και αλλού.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.