O Γρηγόρης Γρ. Λαμπράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από το 1986 εργάζεται στη ΔΕΗ στο τμήμα Πληροφορικής. Έχει τελειώσει το τμήμα Αυτοματισμού στη Βιομηχανική Πληροφορική του ΤΕΙ Πειραιά.

Το 2011 δημιούργησε μαζί με φίλους του την ΑΜΚΕ Ίδρυμα Γρηγόρη Λαμπράκη, στο οποίο είναι πρόεδρος. Σκοπός του ιδρύματος είναι να κρατηθούν ζωντανά τα οράματα, οι αγώνες και τα ιδανικά για τα οποία έδωσε τη ζωή του ο Γρηγόρης Λαμπράκης.

Από νεαρή ηλικία συμμετέχει στο αριστερό και φιλειρηνικό κίνημα. Διετέλεσε μέλος της ΕΕΔΥΕ, της Επιτροπής για την Ολυμπιακή Εκεχειρία του Υφυπουργείου Αθλητισμού και Αντιπρόεδρος στο πρώτο Συμβούλιο των φίλων και απογόνων της Εθνικής Αντίστασης. Από το 2017 είναι αντιπρόεδρος στην ΠΟΑΕΑ.

Οι σημαντικότερες εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του Ιδρύματος έγιναν το 2012 με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γρηγόρη Λαμπράκη, με αναπαράσταση της δολοφονίας από το Κρατικό Θέατρο Βoρείου Ελλάδος στον τόπο της δολοφονίας, ενώ το 2015 πραγματοποιήθηκε η μετονομασία του σταθμού του μετρό στην Ηλιούπολη.

Στις 21 Απριλίου 2018, ημερομηνία που έγινε η πρώτη μαραθώνια πορεία ειρήνης, παρουσιάστηκαν στην Ηλιούπολη για πρώτη φορά ο φάκελος από την Ασφάλεια, καθώς και τα ρούχα που φορούσε ο Λαμπράκης την ημέρα της δολοφονίας. Τέλος, από τις 11 έως τις 15 Μαρτίου παρουσιάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο ο φάκελος με πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.